Seleccionar página

Querido amigos, es un placer informaros de que nos han seleccionado con StartUp para el Mercado de búsqueda de financiación del BIZ de Barcelona, uno de los mayores eventos de StartUps de toda España.

Os copiamos la carta que nos han mandado y, en un próximo correo, os contaremos que tal por la ciudad condal.

Saludos

 

Benvolgut,

Ens complau informar-vos que el seu projecte presentat ha estat seleccionat per participar en l’activitat del Mercat de Finançament del Bizbarcelona 2017. Enhorabona!

A continuació li fem arribar tota la informació de la seva participació. Seguiu les instruccions per realizar el registre (els dos dies del Bizbarcelona):

1. PASSOS A SEGUIR:

– Feu clic en aquest enllaç.
– Ompli les dades que li demana
– Introdueixi el codi de registre i continuï amb els passos fins a confirmar l’acreditació.

2. CODI DE REGISTRE: Codi ja enviat per Barcelona Activa

Ja ha rebut el codi d’invitació de Barcelona Activa (del Sr. José Pedro Tarango Julián, técnic responsable de la selecció dels projectes)

* El codi és per una única persona, per participar més d’una persona de la seva empresa, fa falta repetir el registre. En cas de la necessitat de registrar a algú més, si us plau, avisi’ns i li enviarem un codi més.

Necessitem que porti l’acreditació per poder participar en l’activitat.

3. HORARI DE LA SEVA PARTICIPACIÓ: de 10:00 a 12:00h el dia 31 de maig. (Important: us demanen que arribeu amb 20 minuts d’antelació a l’inici de l’activitat.)

4. UBICACIÓ: Palau 1 – Àrea Mercat de Finançament.

5. EQUIPAMENT ESPAI: Recordi que Podrà portar el seu portàtil o tableta, però no disposarà de connexió elèctrica individual, a més a més, podrà comptar amb taules rodones i accés a wifi.

Si us plau, no dubti en contactar-nos per qualsevol aclariment.

Moltes gràcies,